Terras-zonwering PERGOLINO


automatisatie

Dankzij de grotere afmetingen van het terrasscherm PERGOLINO kunt u nu ook zeer grote oppervlakken op discrete wijze van schaduw voorzien. Of het nu voor een privé party of een restaurantlounge is,

u en uw gasten zijn optimaal beschermd tegen zon en regen. Screens kunnen achteraf gemonteerd worden en zorgen ervoor dat het nog comfortabeler vertoeven is op uw terras.


De belangrijkste voordelen:

- Grote gebruiksoppervlakte

- Doek in iedere positie strak gespannen

- Doorlopende bescherming zonder doekspleet

- Dankzij traploze positionering van geleidingsrails en steunen compatibel met alle types gebouwen

- Wand- of plafondmontage

- Diverse mogelijkheden voor bodembevestiging: bloembak, bodemhuls, voetplaat

- LED verlichtingTerras-paviljoen BAVONA


automatisatie

Kom tot rust in de buitenlucht, ervaar het comfort van een betrouwbare bescherming tegen zon en regen en geniet van het spel van licht en schaduw. Het design van de BAVONA maakt indruk door zijn kubusvorm en de geraffineerd geïntegreerde techniek. Elke BAVONA wordt op maat gemaakt, kan qua kleur op uw behoeften worden afgestemd en kan worden uitgebreid met

diverse opties.

De BAVONA TP6500 hardtop met variabel

kantelbare aluminium lamellen zorgt voor een perfecte bescherming tegen zon en regen. De natuurlijke luchtcirculatie door de lamellen werkt als een milieuvriendelijke airconditioning.

Door talrijke montagevarianten en verschillende comfortopties als led-verlichting, schuifbeglazing

of een aluminium systeemvloer zijn de

toepassingen vrijwel onbeperkt.


Pergola-zonwering RIVERA


automatisatie

Met de vouwzonwering RIVERA P5000 creëert u op elk terras een royale bewegingsruimte met een elegante vormgeving. De vouwzonwering

zorgt voor koelte en beschermt tegen schadelijke UV-straling. Als het regent, leidt het strak gespannen RESISTANT-doek het water naar het afvoersysteem aan de voorzijde van het systeem.

De energiebesparende led-verlichting zorgt

voor een gemoedelijke sfeer op uw terras. Met de glazen schuifwanden profiteert u van extra bescherming tegen weer en wind.

Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en corrosiebestendige, gepoedercoate aluminium profielen is de vouwzonwering RIVERA zeer duurzaam en behoeft weinig onderhoud.

Het moeilijk ontvlambare polyesterweefsel met vuilafstotend oppervlak is uitermate geschikt voor de particuliere woning en buitenterrassen van hotels en restaurants.